interview met Aafke Bos van Lumina – licht op levenszaken. Onder het motto “Inzicht verlicht” gaat ze met mensen die vastlopen in levenszaken op zoek naar wat er nou eigenlijk gaande is. Wat maakt nou dat iemand bij jou zo'n heftige reactie teweeg brengt.

Dat gebeurt aan de hand van een opstelling: komt je er niet uit, stel het dan eens op. Opstellingen kunnen heel verhelderend zijn. Je neemt even afstand van de situatie en ziet voor je neus wat er gaande is. En je eigen rol in dat geheel kan licht brengen.

Het systemisch werken (familie)opstellingen, in combinatie met NLP (Neuro Linguistisch Programming) kan naar boven brengen wat zich zich diep en onbewust afspeelt.

In het gesprek komen de verschillende archetypen aan bod. En hoe relatie-problemen , met bijvoorbeeld je partner of je collega of met jezelf, op te stellen zijn.

En hoe om te gaan met chronische pijn. Wat daar de boodschap van is.  En je verhouding tot je lichaam, wat bijvoorbeeld vaak in je woordgebruik naar voren kan komen.

Wil je meer weten over Aafke en haar werk ga dan naar haar website: inzichtverlicht.nl

De winactie van deze Podcast is deelname aan de workshop Omgaan met je liefdevolle zelf op vrijdag 20 maart.

Laat in de comment onder dit bericht even weten of je daarvoor in aanmerking wenst te komen. Halverwege januari 2020 maken we de winnaar bekend.

 

ABONNEREN: Ontvang de laatste Podcast aflevering in je INBOX. Schrijf je in via deze link: https://mindyourbodyfitness.nl/podcast-abonnee

BACK IN ACTION GIDS: Het is mijn missie om mensen die door chronische pijn zijn vastgelopen in hun leven weer in beweging te helpen. Vraag hier de Back In Action gids aan: https://mindyourbodyfitness.nl/bia-gids

 

Links om je te abonneren op de Back In Action Podcast:
Spotify
Itunes

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Rita-MYB-positieve-gezondheid

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag: