10 jaar Mind Your Body

10 jaar Mind Your Body

6 april 2006 - 6 april 2016:  10 jaar Mind Your Body 

JUBILEUMAANBIEDING de hele maand april:

De Mind Your Body Fitbal voor €10,00!

Woensdag 6 april bestaat Mind Your Body 10 jaar.  Rita Vaessen is op 6 april 2006 begonnnen met één wekelijkse Yoga-les en 3 deelnemers: toen nog Power Yoga in een gehuurde zaal van GIRPS cursusruimte aan de Frisialaan in Harderwijk. De groei van Mind Your Body ging in een heel rap tempo: het ledenaantal groeide gestaag en het lesrooster werd flink uitgebreid.

Inmiddels is Mind Your Body uitgegroeid naar een volwassen bedrijf in een eigen locatie in de Schelpenhoek aan de Wethouder Jansenlaan; met een gevarieerd lesrooster van maar liefst 23 wekelijkse lessen. De meest recente ontwikkelingen zijn de lessen Mindfulness Meditatie en Yoga voor Mannen.

Op een heel aantal gebieden is er de afgelopen jaren geprofessionaliseerd: zo is er iniddels een heel team aan docenten met interne trainingen, is er een heldere website met voor leden een inlogmogelijkheid om aan- en/of af te melden voor een les, is er een eigen Facebook pagina waar de actuele berichten worden gedeeld en een eigen YouTube kanaal van Mind Your Body met filmpjes van oefeningen en lesreeksen.

Het motto: ‘persoonijke begeleiding bij verantwoord bewegen’ is in al die tien jaren een belangrijk uitgangspunt gebleven. Mind Your Body biedt groepslessen aan in Yoga en Medisch Fitness en slaat met haar lessenaanbod een brug tussen Fysiotherapie en Fitness. Wat deelnemers vaak terugkoppelen is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, wordt geaccepteerd zoals hij/zij is. “Er is ruimte en aandacht voor ieder; oefeningen worden zo aangeboden dat iedereen mee kan komen. Het gaat er minder om hoe het er uit ziet, maar hoe het voelt voor je en wat het doet met je. In die zin is het zo veel rijker dan een ‘gewone’ gym-les; er gebeurd zo veel meer in onze lessen. Dat is mooi om te zien en mooi om te ervaren. In elke les een groep mensen met elk zijn/haar eigen verhaal.” aldus Rita.

In de week van 6 april staan we stil bij dit mooie jubileum. Om het te vieren heeft Rita voor alle leden een kadootje. Eigenlijk op veler verzoek: om thuis te ook te kunnen ontspannen heeft zij  10-minuten stukjes opgenomen (MP3tjes 10 in totaal) met verschillende ontspannings -en ademoefeningen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk! Als dank voor wat ze in al die jaren heeft mogen leren en ontwikkelen. 

Proefmaand
Proefmaand
4 lessen naar keuze voor €27,50
Lees meer
Inspiratie 10-daagse
Inspiratie 10-daagse
Core Stability Deeper Level
Lees meer
YouTube
YouTube
Kijk op ons kanaal voor video's
Lees meer
Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT
OK