reviews

Reviews

Hier lees je wat de ervaringen van deelnemers zoal zijn:

Onder de ingezonden reviews worden op 28 november een paar leuke prijzen verloot!

15-11-2018 - Teuni van Dijk:
TeuniTwee maal per week volg ik diverse lessen bij MYB. Dit zijn voor mij kostbare uurtjes. Het onder zeer deskundige uitleg leren gebruiken van de div. spiergroepen maakt dat ik een beter houding heb ontwikkelt waardoor ik minder last heb van lage rugpijn die veroorzaakt wordt door een hernia. Maar dat is slechts een gedeelte van het verhaal:
Tijdens de lessen is er zo een fijne sfeer dat ik mij daarbij helemaal vertrouwd voel. Ik ondervind er betrokkenheid, gezelligheid in een ontspannen sfeer van waaruit ik kon en kan “groeien”. De lessen zijn zeer gevarieerd en geen moment saai. Je werkt met je eigen lijf en de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan én verkent je eigen grenzen daarbij. Ik kan mij dus mijn leven nu niet voorstellen zonder MYB . Een dikke pluim voor Rita en het hele team is hier zeker op zijn plaats.

11-10-2018 - Iris Puijk:
IIrisk kom nu een jaar bij mind your body en voel mij helemaal thuis. De ruimte is zeer prettig, rustig en voelt heel fijn. De lessen zijn elke keer weer anders, geen sleur dus. De docenten zijn zeer bedreven en hebben altijd aandacht voor je. De sfeer is zeer prettig, ik hoop nog vele fijne yogalessen te volgen bij jullie!  5 sterren krijgen jullie van mij.

11-10-2018 - Michiel Mollee:

Toen mijn fysiotherapeute mij na de zoveelste keer had opgelapt van mijn lage rugpijnen stelde ze voor om pilates te gaan doen. De keuze was snel gemaakt. Een aantal mensen was erg enthousiast over Rita en haar team.
Al na een aantal lessen merkte ik dat mijn klachten afnamen. Dat mijn rug sterker werd en daarmee ook het vertrouwen in mijn lijf.
Het is elke week weer een feestje. Geen les is het zelfde en wordt met enorm veel kunde én enthousiasme gegeven!
Dankjewel Rita én team!

04-10-2108 - Kathelijn Geerts
KathelijnDe Yoga en Pliates lessen bij MYB zijn voor mij cruciaal geweest in mijn herstel van een zware zwangerschap en een bevalling met keizersnede. Ik wilde graag weer aan de slag, maar wel met goede begeleiding en aandacht voor mijn situatie, want ik voelde me nog zo kwetsbaar en had nog flink last van pijn en gevoelige plekken. En dat heb ik gekregen. Al heel kort na de start met de lessen werd mijn lijf meer ontspannen en sterker tegelijkertijd. Minder pijn en meer kracht. Dit merk ik in alle bewegingen die ik in het dagelijkse leven maak. Ik kom vaak moe en wat stram aan voor de les en ga ontspannen en met energie weer naar buiten. Bij het volgen van de les op wekelijkse basis blijft mijn basis goed weet ik nu. Elke oefening biedt de docent zoveel varianten, dat er altijd weel eentje bij zit die past bij wat ik kan en wil. Mijn docent Rita brengt mij lichtheid, humor, vrolijkheid en ontspannenheid. Iets wat voor mij de les tot een wellness-uurtje maakt :)
Yoga op zondag
Yoga op zondag
4 nov 10:00-11:15 uur
Lees meer
Yoga voor mannen
Yoga voor mannen
GRATIS proefles vrijdag 2 nov
Lees meer
Nieuwe tarieven
Nieuwe tarieven
6% wordt 9% BTW
Lees meer
Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT
OK