reviews

Reviews

Hier lees je wat de ervaringen van deelnemers zoal zijn:

Onder de ingezonden reviews worden op 1 februari een paar leuke prijzen verloot!


08-01-2019 - Bertha van 't Hof:

"Ik had al een poosje last van mijn rug,naar de fysio gegaan en dat hielp ook wel maar het bleef zeuren.

En aangezien ik Rita al ken vanaf de lagere school heb ik contact met haar opgenomen en verteld wat mijn probleem was.
Ik volg nu een paar maanden de Pilates lessen en het bevalt me geweldig goed.ik voel zo nu en dan mijn “zwakke plek in mijn rug” maar niet zo erg meer.
Dus ik ben blij dat ik Rita’s advies heb opgevolgd,en ik blijf nog wel even de lessen volgen.
Dus bedankt voor alle fijne en afwisselende en humoristische lessen."
22-12-2018 - Froukje:

“De lessen bij Mind Your Body zijn een fijn rustpunt in mijn drukke leven. De lessen zijn van hoog niveau en ik heb heel veel geleerd over mijn spieren en gewrichten. Door alle spieren, met name rondom de "core", goed te leren gebruiken, heb ik mijn yogahoudingen enorm kunnen verbeteren. Ook heb ik geleerd om mijn adem goed te gebruiken, met aandacht te bewegen en rust te vinden in een houding. Een aantal oefeningen doe ik inmiddels dagelijks om mijn lijf soepel te houden. Bedankt voor de fijne lessen!"

28-11-2018 - Aimée van Munster:

Aimée

"Al sinds dat Rita Mind Your Body heeft opgestart beweeg ik daar. Ik ben begonnen met Vinyasa yoga want dat leek me het minst zweverig. Ik begon in een periode van mijn leven die toen nogal hectisch was door de komst van twee kinderen in korte tijd. Het heeft me veel gebracht! Rust in mijn hoofd, souplesse in mijn lijf, een beter lichaamsbesef en een milde kijk op de wereld en mezelf.
Nu waardeer ik alle vormen van yoga, maar ben ik vooral fan van Yin yoga. De afwisseling met Core Stability en de sporten die ik er nog naast doe, maken dat ik lol heb en hou in bewegen en dat is waar MYB voor mij voor staat! 
Plezier!!"


15-11-2018 - Teuni van Dijk:

TeuniTwee maal per week volg ik diverse lessen bij MYB. Dit zijn voor mij kostbare uurtjes. Het onder zeer deskundige uitleg leren gebruiken van de div. spiergroepen maakt dat ik een beter houding heb ontwikkelt waardoor ik minder last heb van lage rugpijn die veroorzaakt wordt door een hernia. Maar dat is slechts een gedeelte van het verhaal:
Tijdens de lessen is er zo een fijne sfeer dat ik mij daarbij helemaal vertrouwd voel. Ik ondervind er betrokkenheid, gezelligheid in een ontspannen sfeer van waaruit ik kon en kan “groeien”. De lessen zijn zeer gevarieerd en geen moment saai. Je werkt met je eigen lijf en de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan én verkent je eigen grenzen daarbij. Ik kan mij dus mijn leven nu niet voorstellen zonder MYB . Een dikke pluim voor Rita en het hele team is hier zeker op zijn plaats.

11-10-2018 - Iris Puijk:
IIrisk kom nu een jaar bij mind your body en voel mij helemaal thuis. De ruimte is zeer prettig, rustig en voelt heel fijn. De lessen zijn elke keer weer anders, geen sleur dus. De docenten zijn zeer bedreven en hebben altijd aandacht voor je. De sfeer is zeer prettig, ik hoop nog vele fijne yogalessen te volgen bij jullie!  5 sterren krijgen jullie van mij.

11-10-2018 - Michiel Mollee:

Toen mijn fysiotherapeute mij na de zoveelste keer had opgelapt van mijn lage rugpijnen stelde ze voor om pilates te gaan doen. De keuze was snel gemaakt. Een aantal mensen was erg enthousiast over Rita en haar team.
Al na een aantal lessen merkte ik dat mijn klachten afnamen. Dat mijn rug sterker werd en daarmee ook het vertrouwen in mijn lijf.
Het is elke week weer een feestje. Geen les is het zelfde en wordt met enorm veel kunde én enthousiasme gegeven!
Dankjewel Rita én team!

04-10-2108 - Kathelijn Geerts
KathelijnDe Yoga en Pliates lessen bij MYB zijn voor mij cruciaal geweest in mijn herstel van een zware zwangerschap en een bevalling met keizersnede. Ik wilde graag weer aan de slag, maar wel met goede begeleiding en aandacht voor mijn situatie, want ik voelde me nog zo kwetsbaar en had nog flink last van pijn en gevoelige plekken. En dat heb ik gekregen. Al heel kort na de start met de lessen werd mijn lijf meer ontspannen en sterker tegelijkertijd. Minder pijn en meer kracht. Dit merk ik in alle bewegingen die ik in het dagelijkse leven maak. Ik kom vaak moe en wat stram aan voor de les en ga ontspannen en met energie weer naar buiten. Bij het volgen van de les op wekelijkse basis blijft mijn basis goed weet ik nu. Elke oefening biedt de docent zoveel varianten, dat er altijd weel eentje bij zit die past bij wat ik kan en wil. Mijn docent Rita brengt mij lichtheid, humor, vrolijkheid en ontspannenheid. Iets wat voor mij de les tot een wellness-uurtje maakt :)
Proefmaand
Proefmaand
4 lessen naar keuze voor €27,50
Lees meer
Inspiratie 10-daagse
Inspiratie 10-daagse
Core Stability Deeper Level
Lees meer
YouTube
YouTube
Kijk op ons kanaal voor video's
Lees meer
Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT
OK