Mind Your Body
Proefmaand
Proefmaand
4 lessen naar keuze voor €27,50
Lees meer
Inspiratie 10-daagse
Inspiratie 10-daagse
Core Stability Deeper Level
Lees meer
YouTube
YouTube
Kijk op ons kanaal voor video's
Lees meer

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ VERANTWOORD BEWEGEN!


Mind Your Body verzorgt groepslessen Yoga en Medisch Fitness en biedt persoonlijke begeleiding bij verantwoord bewegen. 

De Yoga lessen die gegeven worden zijn allemaal lichaamsgericht en vrij dynamisch. Het aanbod varieert van minder intensief tot heel intensief. Zo geven we verschillende yogavormen: Yin Yoga, Vini Yoga, Vinyasa Yoga en Ashtanga Yoga. Maar ook combinaties van Yin & Yang Yoga. Voor de jeugd zijn er lessen Kinder Yoga (5-8 jaar en 9-12 jaar) en Tiener Yoga (13-16 jaar).

Onder de Medisch Fitness lessen vallen de lessen Pilates, voor mensen met rugklachten en lessen Core Stability. Met deze lessen slaan we een brug tussen Fysiotherapie en Fitness.

Naast de wekelijkse lessen zijn er ook educatieve trainingen: Valpreventie, Bekkenbodemtraining, Back in Action en Leren Hardlopen. Verder worden er door het jaar heen regelmatig workshops aangeboden voor zowel Lichaam als Geest.
Mind Your Body staat voor kwaliteit in begeleiding. De gedegen kennis en ervaring die Rita Vaessen in de loop der jaren heeft opgedaan staan garant voor kwalitatief hoogstaande lessen. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in studie en bijscholing.

Rita Vaessen: "Na 30 jaar is het voor mij nog steeds een uitdaging om mensen in beweging te brengen. Plezier in bewegen, humor, passie, verantwoord bewegen, het beste uit jezelf halen, luisteren naar jezelf, fit zijn, rust roest, kennis vergaren en doorgeven, zijn belangrijke doelen voor mij. Ik zie bewegen als de sleutel naar gezondheid. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Vanuit die visie sta ik in het leven. Vanuit die visie geef ik les."

Klik HIER voor de laatste nieuwsbrief (11-10-2018) 

Klik HIER voor de link naar Sweaty Betty: Stoere eigentijdse sportkleding ontwikkeld door sportvrouwen voor sportvrouwen.

Neem een kijkje
Studio
Kantoor


Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT