Vini Yoga

Vini Yoga

Intensiteit ••

Maandag09:00-10:15 uur Vini Yoga
Maandag20:30-21:45 uurVini Yoga
Woensdag10:30-11:45 uur Vini Yoga
Donderdag09:00-10:15 uurVini Yoga

Vini Yoga is een mildere vorm van VinyasaYoga. Dit is een Yoga-les voor mensen met chronische rug- nek en/of schouderklachten. De oefenstof combineert het beste van Pilates en Vinyasa Yoga, waardoor een uniek concept ontstaat. Is de Vinyasa Yoga te zwaar of mis je het stuk spiritualiteit tijdens de Pilatesles, dan is deze activiteit een echte aanrader.

ViniYoga heeft een viertal specifieke kenmerken:
  1. Herhalingen: Vanuit een startpositie beweeg je steeds in en uit een houding. Dat wordt een aantal maal herhaald en pas daarna wordt een houding een aantal ademhalingen vastgehouden. Door de herhalingen worden de spieren afwisselend aan de voor-en achterzijde van een gewricht aan het werk gezet, waardoor er meer ruimte in de beweging ontstaat.
  2. Adaptatie: De standaard Yoga-houdingen worden aangepast aan de behoefte en de mogelijkheden van de deelnemer. Bij een standaard yoga-les moet een deelnemer (met blessures en/of fysieke klachten) zich aanpassen aan de houding.
  3. Adem: Een juiste controle over de in- en uitademing. Het bewegen gebeurt op het ritme van de adem (net als bij Vinyasa Yoga). De kwaliteit van de adem vertelt heel duidelijk iets over de intensiteit van de oefening.
  4. Routines: De volgorde waarin de oefeningen zijn gerangschikt is bewust gekozen voor een zo groot mogelijk effect. Veranderen van volgorde kan dan ook een ander effect geven.
Proefmaand
Proefmaand
4 lessen naar keuze voor €27,50
Lees meer
Inspiratie 10-daagse
Inspiratie 10-daagse
Core Stability Deeper Level
Lees meer
YouTube
YouTube
Kijk op ons kanaal voor video's
Lees meer
Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT
OK