Yoga voor Mannen

Yoga voor mannen

                                                                                       laatst bijgewerkt op 11-12-2018
Intensiteit **/***Wij gaan het speciale lesuur voor mannen schrappen. Al onze lessen staan open voor zowel mannen als vrouwen. 

GRATIS kennismakingsles
 vrijdagnovember: 18:00-19:15 uur
Opgeven via contact

Vrijdag18:00-19:15 uurYoga voor mannen **/ ***

Daarna 6 lessen voor €50,00.
Bij voldoende animo nemen we deze les op in ons lesrooster.
De lessen staan al in de MYB-app!

"Yoga is zweverig..."

Is dit een uitspraak die van jou zou kunnen zijn? Dan nodig ik je graag uit om mee te doen met de mannenyoga groep.  Maak kennis met de kracht van yoga zonder zweverigheid en met beide benen op de grond.

Waarom een mannengroep?

Mannen hebben vaak stressgerelateerde klachten of klachten voortkomend uit belastend (fysiek)werk. Mannen willen best graag in beweging blijven en sporten om fit te blijven maar ondervinden dat het lijf met de jaren steeds minder soepel en blessure-gevoeliger wordt. Herken jij jezelf hierin?

Regelmatige yoga-beoefening heeft een positief effect op hebben op dit soort klachten.  Toch lijkt er voor veel mannen een drempel te zijn om naar yoga te gaan, waar in het algemeen vooral vrouwen zijn, die inderdaad ja, vaak veel spoeler en leniger zijn dan de gemiddelde man. Wij hopen met de mannenyogagroep deze drempel weg te nemen, en vooral met plezier en gezonde nuchterheid de kracht van yoga over te brengen.  Je hebt geen yoga-ervaring nodig om mee te doen.

Waarom is Yoga zinvol?

Yoga is fysiek: je wordt er ontzettend sterk van én lenig én energiek. Maar yoga is ook mentaal: het gaat over focus en concentratie. En dat is uiterst zinvol wanneer je werkdruk hoog is en je een stressvolle baan (of bestaan) hebt. Door regelmatig yoga  te beoefenen word je in het alledaagse leven energieker, alerter en kan je veel efficiënter en productiever in actie komen, en blijf je rustiger tijdens stressvolle situaties.


Yoga voor mannen; hier een aantal reacties van deelnemers:
  • "Mannen Yoga is aanbevolen door mijn vrouw die al een jaartje op Yoga zit. En omdat ik last heb van mijn spieren en gewrichten heb ik mij ingeschreven voor een proefles. En het was totaal niet wat ik ervan verwachtte. Wie verwacht bij Yoga push-ups, maar ook opdrukken terwijl je in handstand staat. Maar gelukkig ook een heerlijke rustige meditatie. Kortom mij bevalt het. Ook mede door de docent René de Boer" - Edwin Roza
  • "Yoga geeft ontspanning, rust in het hoofd. Kan best intensief zijn. Brengt je over grenzen heen, als je dat zelf wil. Voor het eerst van mijn even een handstand gemaakt!" - Adriaan (53 jr)
  • "Yoga voor mannen is echt sporten. Niet zweverig. En lijkt niet eens op 'Yogha' in de zin van mediteren op een tapijtje. Valt tegen als je een rustige sport zoekt!" - Martin

Wist je dat in India Yoga oorspronkelijk alleen door mannen werd beoefend?
Dat vrouwen pas veel later ook mee mochten doen?
In het Westen is het precies andersom.
Hoe komt dat toch?

Als jij ook interesse hebt in Yoga vraag je je dan de volgende dingen eens af:
  • Wat is jouw grootste 'struggle'?
    (Ik ben niet flexibel genoeg  -  ik heb veel last van mijn rug  -  ik ervaar veel stress in mijn werk  -  ik kom voortdurend tijd te kort)
  • Wat zou je graag willen bereiken?
    (meer ruimte in mijn lichaam  -  ik wil van mijn rugklachten af  -  ik wil leren te ontspannen  -  ik wil beter kunnen slapen)
  • Hoe lang wil je dit al en wat is het dat jou weerhoud?
Wellicht hebben wij voor jou een passend aanbod!
Proefmaand
Proefmaand
4 lessen naar keuze voor €27,50
Lees meer
Inspiratie 10-daagse
Inspiratie 10-daagse
Core Stability Deeper Level
Lees meer
YouTube
YouTube
Kijk op ons kanaal voor video's
Lees meer
Schrijf je hier in voor onze NIEUWSBRIEF
en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Mind your Body


Of volg ons op Facebook!
webdesign: MURS Creatieve Communnicatie technische realisatie: Exitus ICT
OK