Mind Your Body & Ayurveda

Lezing & Cursus Ayurveda

We hebben iets heel leuks voor jou! Namelijk, een recept voor gezond leven.

AYURVEDA!

Want, wie moet je nog geloven als het aan komt op wat het beste voor jou is? Social media, tijdschriften, de buurvrouw of je moeder? Iedereen lijkt te beweren dat zij het recept voor een gezond leven hebben uitgevonden, maar wat voor de een werkt, werkt niet per sé voor de ander. Dat weten we in Ayurveda al duizenden jaren. Binnen Ayurveda worden verschillende dosha’s (mind-body types) onderscheiden. Ieder type heeft zijn eigen behoeftes op het gebied van voeding, sport, ontspanning en beweging. Maar wat past nou bij jou?

Wij hebben Ayurveda specialist Sylvia van Enter gevraagd om je mee te nemen in de interessante wereld van Ayurveda. Ze geeft een lezing én een verdiepingscursus.

MYB Ayurveda workshop
Ayurveda Mind Your Body Harderwijk

LEZING ‘AYURVEDA' OP ZONDAGMIDDAG 20 SEPT

Sylvia: “Wat vertel ik tijdens de lezing? Eigenlijk laat ik voorbij komen wat er in de cursus ook besproken gaat worden, maar dan in vogelvlucht. Dus ik begin met waar de Ayurvedische wetenschap is ontstaan en waar de filosofie op gebouwd is. De grondbeginselen, de elementen. En waarom dat belangrijk is. Dat leidt vanzelf naar de dosha's. Ik vertel hoe je de dosha's kunt herkennen, van de buitenkant én qua karakter! Vervolgens wat je kunt doen om in balans te blijven en wat je vooral moet doen om uít balans te raken. Ook handig :). Ik bespreek kort de invloed die voeding en de seizoenen op je systeem hebben en waarom dat belangrijk is om ziektes te voorkomen. Tot slot is er ruimte voor discussie en vragen.”

CURSUS ‘ONTDEK AYURVEDA’
Het recept voor een gezond leven in 6 zondagmiddagen!

WAT IS HET?
Denk je bij het woord Ayurveda meteen: o nee, dat is toch super zweverig? Think again! Ayurveda is een kwestie van meten en van feiten. Het is niet alleen een methode om ziektes te voorkomen en te behandelen, het is een ‘way of life’. Een totaalsysteem om gezond en vitaal te blijven.

WAT LEER JE?
De cursus ‘Ontdek Ayurveda’ leert je in 6 zondagmiddagen wat Ayurveda voor jou kan betekenen. Je leert onder andere:

Wat Ayurveda is en waar het vandaan komt;

Wat de verschillende mind/body typen (dosha’s) zijn;

Welk type jezelf bent en hoe je hierop je leefstijl kan aanpassen;

Hoe de seizoenen werken op de verschillende dosha’s;

Hoe jij het beste uit Ayurveda kan halen.


WAT LEVERT HET OP?

Na afloop weet jij precies hoe je zo kunt leven, dat je helemaal in balans bent. Je gaat naar huis met een praktisch werkboek, heldere adviezen, tips per dosha en natuurlijk lekkere recepten om direct mee aan de slag te gaan.

Ayurveda lezing/cursus Mind Your Body

AYURVEDA SPECIALIST SYLVIA
De workshop wordt gegeven door Sylvia van Enter.
In haar praktijk ‘Boon by Sylvia’ helpt zij mensen met uiteenlopende problemen, maar wel met één overeenkomst: een zoektocht naar meer energie, je fit voelen en meer focus. Sinds Sylvia Ayurveda heeft ontdekt, heeft ze meer rust in haar lichaam en hoofd.
Dat gunt ze jou ook! Deze workshop is dan ook meer dan investeren in je kennis, het is echt een waardevol cadeau voor jezelf, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Kijk voor meer informatie op www.boonbysylvia.nl.

DATA EN PRIJZEN

LEZING: AYURVEDA 
Zondag 20 september 2020 14:00 – 16:00

Prijs: 22,50 EURO

Maximaal 25 mensen

 

CURSUS: ONTDEK AYERVEDA
Zondag 4, 11 en 15 oktober 2020 14:00 – 16:00
Zondag 1, 8 en 15 november 2020 14:00 – 16:00

Prijs: 185 EURO

Maximaal 10 mensen

 

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail.