06-53939277

Over Mind Your Body

Soepeler in het leven staan

Je wil wel bewegen, maar ….

Heb je steeds vaker onbeduidende klachtjes en kwaaltjes? Merk je dat je niet meer zo energiek bent en het spelen met je kinderen eigenlijk al te veel energie vraagt?

Je wil wel meer bewegen, maar je weet niet hoe! En je bent al zo vaak begonnen, maar haakt steeds weer af omdat je het niet volhoudt. Omdat je er geen enkele lol aan beleeft!

Veel mensen die contact met ons zoeken zitten met juist deze vragen en/of dillema’s. Vaak ook hebben ze al van alles geprobeerd. Wij brengen weer plezier in bewegen.

Kan Mind Your Body je daarbij helpen?

Wij bieden lessen en programma’s voor mensen die geestelijk en lichamelijk weer in beweging willen komen. Door intelligent bewegen en goed luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Wij geloven dat bewegen de sleutel naar gezondheid is.

Mind Your Body biedt persoonlijke begeleiding bij verantwoord bewegen.

Over Rita

Rita (1959) is van oorsprong sportinstructeur; zij heeft in 1981 het CIOS diploma gehaald. De rode draad in het werkzame leven van Rita is met name Bewegen op Muziek. En ook de vele studies en bijscholingen die ze heeft gedaan o.a. op gebied van Yoga & Medisch Fitness. Daarin raakt ze nimmer uitgeleerd.

In 2006 is ze als zelfstandig ondernemer gestart met het aanbieden van lessen Yoga en Medisch Fitness. Sinds oktober 2010 heeft Mind Your Body aan de Wethouder Jansenlaan een prachtig eigen onderkomen. Voor Rita een droom die eindelijk uitkwam. Inmiddels is er een heel team die de wekelijkse lessen verzorgd.

“het is mijn missie om harmonie en balans te laten ontstaan in Mind en Body bij mensen die door (chronische) pijn vast zijn komen zitten. Ik luister oprecht naar het authentieke zelf en interpreteer de signalen helder.

Ik help mensen in beweging te komen door ze te inspireren, stimuleren, enthousiasmeren en te motiveren door middel van bewust, verantwoord en intelligent bewegen.

Ik geloof dat mensen die vastzitten in hun leven weer in beweging kunnen komen door te leren luisteren naar hun lichaam.”

We kunnen je op de volgende manieren helpen

Wekelijkse groepslessen

Ontdek het plezier van bewegen in onze studio in Harderwijk.
Nu ook ONLINE te volgen op Mind Your Body TV

Online programma’s

Soepeler in het leven staan met een gezonde en sportieve leefstijl.

Back in Action Podcast

Over een Fit leven met Zin & Zingeving. In het bijzonder rondom het thema Chronische Pijn.

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail.

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!