Mijn naam is Rita

Ik geloof dat bewegen de sleutel is tot gezondheid. En ik geloof dat we als mens beschikken over een zelf herstellend vermogen.

Maar helaas zijn veel mensen de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. Ze pakken niet altijd de signalen van het eigen lichaam op. Voor velen is het bij ziekte en/of blessures lastig om te vertrouwen op hun eigen lichaam.

Dat is jammer want ons lijf heeft ons veel te vertellen. Mensen met pijnklachten krijgen van specialisten soms zelfs verkeerde adviezen: je mag niet meer ‘dit’, je moet vanaf nu ‘zo’ en je kan nu beter stoppen met ‘dat’. Hiermee laten ze hun eigen gezonde verstand los en de regie over hun leven uit handen gegeven. Waardoor ze onnodig vroeg afscheid moeten nemen van wat ze ooit zo graag deden.

Daarom help ik mensen weer in contact te komen met wat hen fysiek, mentaal en emotioneel beweegt. Ik begeleid ze met zachte oefeningen vrijuit en pijnvrij te bewegen. Uit de ratrace stappen, zodat je de tijd kan nemen om te voelen, te ontspannen en te verwonderen. Linken leggen tussen fysieke pijn en onderdrukte emoties. Waardoor de helende reis kan beginnen.

Van oorsprong ben ik opgeleid tot Sportinstructeur, later gespeciliseerd tot Medisch Fitness Specialist. In 2000 omgeschoold tot Yoga Docent. In 2006 mijn eigen bedrijf begonnen: Mind Your Body. Mensen met plezier laten bewegen is mijn missie. Een gezonde leefstijl als medicijn, hiermee vergroot je je immuunsysteem en zit je lekkerder in je vel. Sta je ook nog eens soepeler in het leven.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je weer lekker in je vel zit. Dat je lijf niet langer meer piept en kraakt bij het opstaan. Stel je eens voor dat je weer zonder rem, vrijuit kan genieten van het dagelijks leven en je lievelings-sport.

Bewegen als medicijn

Zonder vervelende bijwerkingen

Hier zijn de verschillende manieren waarop ik je kan helpen:

Wekelijkse groepslessen

Persoonlijke begeleiding bij verantwoord bewegen. Mind-Body-Breath.

Online Yoga Studio

Met een uitgebreide videobibliotheek. Doe mee op een moment dat het jou past.

Back in Action Podcast

Over een Fit leven met Zin & Zingeving. In het bijzonder rondom het thema Chronische Pijn.

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail.

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Leefstijl verbeteren

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.