Wij zijn onderdeel van De Schelpenhoek

Samen met de bewoners van het appartemencomplex maken we gebruik van de aanwezige parkeerplekken.

Dit zijn de afspraken die gelden voor ons als een van de commerciële ruimtes:

  1. We kunnen overdag (tot 18:00) uur alle parkeerhavens die haaks op het gebouw zijn gebruiken.
  2. En s’ avonds zijn die plekken gereserveerd voor de bewoners en hun bezoek. Wij kunnen dan alleen nog de eerste 3 plekken gebruiken (met het opschrift Mind Your Body)
  3. De 4 plekken voor onze studio en voor Schonagen mogen wij níet gebruiken; die zijn echt alleen voor laden en lossen, invaliden etc.

Verder kan je ‘s avonds en in het weekend ook langs de blauwe lijn parkeren. Die geldt alleen overdag en tijdens de koopavond (vrijdag).

Wist je dat je op P19 2 uur gratis kan parkeren? Het is slechts 5 minuutjes lopen naar de studio. En hé, je komt immers om te bewegen bij ons. Dat stukje lopen pak je er gewoon even bij!

Hou er dus een beetje rekening mee dat het even zoeken kan zijn naar een parkeerplek. Of beter nog, kom met de fiets!

Actualiteiten

Ski vakantie en angst overwinnen

Na 5 jaar weer op de skies! Wat een heerlijke week hebben we gehad in Italië. Het prachtige skigebied Sella Ronda in de Dolomieten. Tijdens de twee jaar spierreuma had ik niet gedacht ooit nog eens op de skies te komen. Gewoon lopen was al pijnlijk, laat staan dus...

Lees meer

Masterclass Yogadocenten

Masterclass voor Yogadocenten Ben jij Yoga-docent en toe aan inspiratie en tijd voor jezelf? Vind je het fijn om met andere docenten op je matje te zijn en samen Yoga te doen? Weer de tijd nemen om zelf te voelen en te mogen ontvangen? Doe dan mee met deze...

Lees meer