Interview met Susan Veldkamp – plezierinspirator. Zij heeft haar leven een drastische wending gegeven. Zo heeft ze haar baan als salesmanager opgezegd en is haar missie gaan volgen. Dat is uiteraard niet van de een op de andere dag gegaan. Met vallen en opstaan verving ze haar ‘moeten' voor iets leukers of stopte ze er mee. Tot dat langzaam maar zeker deze beslissing tot stand kwam en ze besloot te kiezen voor haar plezier, zonder schuldgevoel.

Ik gun iedere vrouw alle plezier zodat zij nóg meer geniet van haar leven.

Inmiddels heeft ze een boek geschreven met als titel: Minder Moeten  Meer Plezier voor Elke Vrouw. Hierin beschrijft ze haar pad.

In dit interview vertelt ze over haar eigen pad. Hoe ze er toe kwam om haar leven 180° om te keren.  Welke stappen waren nodig voor haar om tot het inzicht te komen dat ze het zo niet lange wilde. Wat ontbrak er in haar leven.
Voor Susan was dat dus het gebrek aan zingeving. Is dit het nu?
Welke signalen kreeg ze dat ze het zo niet langer wilde?

Haar schouder-nek pijn waren bijvoorbeeld signalen. Maar oplappen bij de Fysiotherapeut bleek niet afdoende. De oorzaak bleef voortdurend.

En hoe kwam het dat ze van succesvol Salesmanager haar missie wilde volgen om vrouwen er van te doordringen dat ze van minder moeten naar meer plezier wilde helpen.

Hoe je dat doet volgens Susan:

  • Schat jezelf op waarde
  • Kies voor jezelf
  • Leef moeiteloos
  • Maak je eigen keuzes

We hebben het over zelfliefde en hoe snel we weer in de valkuil stappen en onszelf onderuit halen, niet goed genoeg vinden. Hier de titel van het boek dat ik aanhaal: Jan Geurtz – verslaafd aan liefde

Voor meer informatie over Susan ga naar: susanveldkamp.com. Je vindt daar ook informatie over haar boek, haar online trainingen en workshops.

De weggever van deze Podcast is maar liefst 50% korting op haar online training te volgen op Instagram: Doen waar je energie van krijgt.

Laat onder dit bericht gerust een reactie achter. We horen heel graag je feedback van ook deze Podcast!

 

ABONNEREN: Ontvang de laatste Podcast aflevering in je INBOX. Schrijf je in via deze link: https://mindyourbodyfitness.nl/podcast-abonnee

BACK IN ACTION GIDS: Het is mijn missie om mensen die door chronische pijn zijn vastgelopen in hun leven weer in beweging te helpen. Vraag hier de Back In Action gids aan: https://mindyourbodyfitness.nl/bia-gids

Links om je te abonneren op de Back In Action Podcast: Spotify / Itunes

 

Wil je deze Podcast aflevering direct beluisteren vanaf je favoriete Podcast player? Klik op de afbeelding hieronder en je komt direct uit bij aflevering #08.

Voor Android gebruikers: Via je favoriete podcast app op je Android telefoon.
Zoek vervolgens naar Back in Action Podcast.

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Rita-MYB-positieve-gezondheid

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag: