In deze aflevering van de Back in Action Podcast een gesprek met Wouter van Dongen. Wouter van Dongen is fysiotherapeut sinds 2003 en legt zich voor het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden toe op het begeleiden van mensen met chronische pijn.

Mensen met langdurige pijnklachten een beter toekomstperspectief bieden; dat is elke keer weer dé uitdaging. Als fysiotherapeut en wandelcoach met passie voor pijn geeft het Wouter iedere keer ontzettend veel voldoening om een lastige puzzel op te lossen en te zien hoe hij iemand met chronische pijnklachten écht kan helpen.

Zijn missie is zoveel mogelijk mensen met chronische pijn helpen. Dat doet hij o.a. door middel van zijn website pijn educatie via zijn website pijnontmaskerd.nl en door wandelcoaching sessies: walk-to-walk.

Inzichten in pijn helpt de pijn te ontmaskeren. We bespreken in deze podcast een aantal zaken die heel goed als handvat kunnen dienen.

Veel mensen staan tegenwoordig continue aan. Hoe vind je de vliegtuigmodus bij jezelf. Wat moet je doen om de balans te vinden. Welke signalen zijn er om op te pakken. Om de spiraal te doorbreken.

Rust wordt erg onderschat. Maar rust is niet per sé niets doen. Maar wat dan wel?!

We bespreken een aantal stappen om het RUSTSYSTEEM een boost te geven.

Om je beter te voelen, moet je beter leren voelen.

ABONNEREN op de Back in Action Podcast: Ontvang de laatste Podcast aflevering in je INBOX. Schrijf je in via deze link: https://mindyourbodyfitness.nl/podcast-abonnee

BACK IN ACTION GIDS: Het is mijn missie om mensen die door chronische pijn zijn vastgelopen in hun leven weer in beweging te helpen. Vraag hier de Back In Action gids aan: https://mindyourbodyfitness.nl/bia-gids

Links om je te abonneren op de Back In Action Podcast: Spotify / Itunes

Wil je deze Podcast aflevering direct beluisteren vanaf je favoriete Podcast player? Klik op de afbeelding hieronder en je komt direct uit bij aflevering #15.

 

Voor Android gebruikers: Via je favoriete podcast app op je Android telefoon.
Zoek vervolgens naar Back in Action Podcast.

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Rita-MYB-positieve-gezondheid

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag: