Reviews

Hier lees je ervaringen van onze klanten

Rita heb ik leren kennen in haar vorige baan als trainster bij Iedema en ze was wel mijn favoriet zowel voor groepslessen als fitness. Ik ben er daar door omstandigheden gestopt en Rita ging ook haar eigen weg en begon Mind Your Body.

Ze zat nog niet zolang in de Schelpenhoek (als ik het me goed herinner) toen ik wederom  last kreeg van mijn rug en ze net een programma aanbood: Back in Action, vijf vrijdagmiddagen. Klein groepje, veel persoonlijke aandacht, gericht op de specifieke problemen die een ieder ondervond.

En dan is het de kunst het lijf goed te houden. Ik ben doorgegaan met Pilatus omdat dit goed was voor je “core” – wat je rug beschermt en helpt. Jaren gedaan en toen een overstap gemaakt naar Core Stability wat iets intensiever is.

Ook een goed teken wat oefeningen met je doen, dat je een stapje meer kunt!

Ik heb genoten ook van de speciale workshops die soms aangeboden worden: Dancing Trees, iets met yoga, ontspanning, vuur, schrijven…. Het is een wisselend aanbod.

Mind Your Body ontwikkelt zich, steeds meer docenten – en een veranderend aanbod. Waarbij ik een fan ben van Yin Yoga (naast de Core Stability). Heel fijn dat er ook een aanbod in de weekenden is. Leuk docententeam!

Gemakkelijk om je in te schrijven en je eigen programma te maken; op basis van je vaste “les”, om in lessen in te halen als je een keer niet kunt of op vakantie bent geweest. Supermoderne “app” om je in te schrijven en alles te overzien. En filmpjes op You Tube met oefeningen (je kunt dus gewoon doorgaan op vakantie met bepaalde dingen).

Wat ik heel plezierig/leuk  vind: het persoonlijke contact, de deskundigheid en de humor in de lessen. Zelfs in een groep is er aandacht voor jou als persoon (of voor jou specifieke klachten). Dat geldt voor Rita maar ook voor de anderen zoals Alicia, Suzanne en Allineke (ook heb ik haar nog niet veel meegemaakt).

Bewondering voor Rita: bruisend, initiatiefrijk – zelfs als er problemen zijn met haar eigen lijf. Zo zet ze een ongelukje met een enkel om in een programma met een revalidatiecomponent.

Kortom: een groot dank jullie wel.

Chantal Lemmens

 

  • Voel me welkom en op m'n gemak, zowel de ‘wachtruimte', omkleedruimte en de lesruimte hebben een hele fijne sfeer
  • Voel me gestimuleerd tot ontdekken waar mijn grenzen liggen, zowel fysiek als mentaal en daar dan juist niet overheen te gaan
  • Heb door de lessen veel meer contact met mijn gevoel gekregen, zelfs het uiteindelijke gevoel en besluit dat ik van baan en levensrichting moest veranderen vond plaats op de yogamat bij Suzanne
  • Ik vind alle docenten heel prettig lesgeven: vriendelijk, kundig en ondersteunend. Je bent bij MYB echt een persoon en geen nummertje
  • Ik heb veel behoefte aan ontspanning, introspectie en reflectie en volg daarom heel graag de yin-lessen van Suzanne. Met haar zachtheid, liefdevolle uitstraling en acceptatie in woord en gevoel voel ik me geaccepteerd en kom ik tot rust. Ze is het levende voorbeeld van yin voor mij, wat tot voor kort een enorme uitdaging voor mij was. Ik zie deze kwaliteiten nu als kracht en ben dankbaar om dit nu ook te mogen voelen ❤️
Alexandra van der Schoor

Toen mijn fysiotherapeute mij na de zoveelste keer had opgelapt van mijn lage rugpijnen stelde ze voor om pilates te gaan doen.

De keuze was snel gemaakt. Een aantal mensen was erg enthousiast over Rita en haar team.

Al na een aantal lessen merkte ik dat mijn klachten afnamen. Dat mijn rug sterker werd en daarmee ook het vertrouwen in mijn lijf.

Het is elke week weer een feestje. Geen les is het zelfde en wordt met enorm veel kunde én enthousiasme gegeven!

Dankjewel Rita én team!

Michiel Mollee

Na zo`n vier jaar op rij, trouw elke maandagochtend, weet ik ondertussen wel een beetje hoe fijn het hier is!

Piet van Apeldoorn

Ik kom nu een jaar bij mind your body en voel mij helemaal thuis. De ruimte is zeer prettig, rustig en voelt heel fijn. De lessen zijn elke keer weer anders, geen sleur dus. De docenten zijn zeer bedreven en hebben altijd aandacht voor je. De sfeer is zeer prettig, ik hoop nog vele fijne yogalessen te volgen bij jullie!  5 sterren krijgen jullie van mij.

Iris Puijk

Twee maal per week volg ik diverse lessen bij MYB. Dit zijn voor mij kostbare uurtjes. Het onder zeer deskundige uitleg leren gebruiken van de div. spiergroepen maakt dat ik een beter houding heb ontwikkelt waardoor ik minder last heb van lage rugpijn die veroorzaakt wordt door een hernia. Maar dat is slechts een gedeelte van het verhaal:

Tijdens de lessen is er zo een fijne sfeer dat ik mij daarbij helemaal vertrouwd voel. Ik ondervind er betrokkenheid, gezelligheid in een ontspannen sfeer van waaruit ik kon en kan “groeien”. De lessen zijn zeer gevarieerd en geen moment saai. Je werkt met je eigen lijf en de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan én verkent je eigen grenzen daarbij. Ik kan mij dus mijn leven nu niet voorstellen zonder MYB . Een dikke pluim voor Rita en het hele team is hier zeker op zijn plaats.

Teuni van Dijk

Ik had al een poosje last van mijn rug,naar de fysio gegaan en dat hielp ook wel maar het bleef zeuren.

En aangezien ik Rita al ken vanaf de lagere school heb ik contact met haar opgenomen en verteld wat mijn probleem was.
Ik volg nu een paar maanden de Pilates lessen en het bevalt me geweldig goed.ik voel zo nu en dan mijn “zwakke plek in mijn rug” maar niet zo erg meer.
Dus ik ben blij dat ik Rita’s advies heb opgevolgd,en ik blijf nog wel even de lessen volgen.
Dus bedankt voor alle fijne en afwisselende en humoristische lessen.

Bertha van 't Hof

De lessen bij Mind Your Body zijn een fijn rustpunt in mijn drukke leven. De lessen zijn van hoog niveau en ik heb heel veel geleerd over mijn spieren en gewrichten. Door alle spieren, met name rondom de “core”, goed te leren gebruiken, heb ik mijn yogahoudingen enorm kunnen verbeteren. Ook heb ik geleerd om mijn adem goed te gebruiken, met aandacht te bewegen en rust te vinden in een houding. Een aantal oefeningen doe ik inmiddels dagelijks om mijn lijf soepel te houden. Bedankt voor de fijne lessen!

Froukje

Al sinds dat Rita Mind Your Body heeft opgestart beweeg ik daar. Ik ben begonnen met Vinyasa yoga want dat leek me het minst zweverig. Ik begon in een periode van mijn leven die toen nogal hectisch was door de komst van twee kinderen in korte tijd. Het heeft me veel gebracht! Rust in mijn hoofd, souplesse in mijn lijf, een beter lichaamsbesef en een milde kijk op de wereld en mezelf.
Nu waardeer ik alle vormen van yoga, maar ben ik vooral fan van Yin yoga. De afwisseling met Core Stability en de sporten die ik er nog naast doe, maken dat ik lol heb en hou in bewegen en dat is waar MYB voor mij voor staat!
Plezier!!

Aimée van Munster

De Yoga en Pliates lessen bij MYB zijn voor mij cruciaal geweest in mijn herstel van een zware zwangerschap en een bevalling met keizersnede. Ik wilde graag weer aan de slag, maar wel met goede begeleiding en aandacht voor mijn situatie, want ik voelde me nog zo kwetsbaar en had nog flink last van pijn en gevoelige plekken. En dat heb ik gekregen. Al heel kort na de start met de lessen werd mijn lijf meer ontspannen en sterker tegelijkertijd. Minder pijn en meer kracht. Dit merk ik in alle bewegingen die ik in het dagelijkse leven maak. Ik kom vaak moe en wat stram aan voor de les en ga ontspannen en met energie weer naar buiten. Bij het volgen van de les op wekelijkse basis blijft mijn basis goed weet ik nu. Elke oefening biedt de docent zoveel varianten, dat er altijd weel eentje bij zit die past bij wat ik kan en wil. Mijn docent Rita brengt mij lichtheid, humor, vrolijkheid en ontspannenheid. Iets wat voor mij de les tot een wellness-uurtje maakt 🙂

Kathelijn Geerts