Reviews

Hier lees je ervaringen van onze klanten

Het volgen van jouw lessen is iedere keer weer een feestje. Goede uitleg en alternatieven als iets niet lukt.
Ik verbaas me erover dat ik dan toch meer kan dan dat ik dacht😊.
Overigens vandaag weer prima een les kunnen volgen via de app. Ik gebruik Android.

Marie-Christine Cornel

Zevenbergen

Zo blij dat de zaallessen bij Rita nu weer kunnen, nu de Covid restricties opgeheven zijn. Het bijzondere van haar lessen vind ik dat ze aandacht voor elk individu heeft. En vooral waardeer ik dat ze langs loopt en individuele aanwijzingen of aanpassingen geeft om de oefeningen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Vanochtend weer een heerlijk les gehad. Maart 2022

Rita Hoving

Harderwijk

Jarenlang volgde ik de lessen in de zaal., fantastisch! En toen kon het niet meer…. een tijdje deed ik niets alhoewel, ik wandelde veel, maar toch liep mijn lijf letterlijk vast. Zoomlessen, het leek me niets, en saai….. Gelukkig heb ik mijn tegenzin overwonnen en ben gewoon gestart. Nu sla ik geen les meer over! Mijn lichaam is weer van het slot!
Het is levendiger dan een opgenomen les, je neemt echt deel, je bent betrokken. Rita ziet en corrigeert.
(hoe doet ze dat?)
Ik ben meer dan tevreden en vraag me af of ik ooit, nog naar een les in de zaal wil gaan.. We zullen zien!

Gemma Wieman

Harderwijk

Opslomen, uithangen, oprekken, indalen en loslaten…en meer! Met Rita maak je het allemaal mee! En hoe!
Met burn-outklachten startte ik enkele maanden geleden mijn deelname aan de verschillende soorten lessen om eens te ervaren. Als ex-topsportster ervaar ik deze vorm van herstel als heilzaam. Telkens toewerkend naar de ontspanning tijdens de inspanning. Een uitdaging, ook in het dagelijks leven!
Rita is erg bevlogen in haar vak en weet van elke les een samenhangend geheel te maken. Bezield, professioneel begeleid en voor vele toegankelijk. En inspirerend bovendien!
Caroline Smits

Sint Anthonis

Wát superfijn om online mee te doen met de Mind Your Body TV van Rita Vaessen! Ik houd eigenlijk niet van sporten, maar dat online uurtje in de week wil ik niet meer missen. De lessen hebben een goede opbouw en zijn gewoon leuk en gezellig. Zowel fysiek als mentaal doet het me enorm goed, ik zit lekkerder in m'n vel en ervaar mede door deze lessen méér vrijheid in het leven!!

Geraldine

Ermelo

Sinds een paar maanden volg ik de yogalessen van Rita online. Rita legt het heel erg goed uit. Ik heb inmiddels al wat yoga docenten zien komen en gaan, maar jouw lessen vind ik niet alleen prettig, maar ook erg duidelijk en leerzaam. Het aanbod in haar bibliotheek is groot en biedt naar mijn idee voor ieder wat wils en voor elk niveau iets passends. Ik woon in Uden Noord-Brabant, dus het is niet te doen om de lessen in Harderwijk te volgen. Daarom ben ik erg blij met deze mogelijkheid.

Jeannette Matthesius

Uden

Voor mij is Mind Your Body al vele jaren als dat paar warme sokken om koude voeten.  Bewegen helpt! Hoe moe ik me ook voel en hoezeer m'n lichaam of geest ook in de weerstand zit; een les van één van de kanjers van het MYB-team geeft altijd dat er weer beweging komt in daar waar ik op dat moment vast zit.
En dat in de sfeer van heerlijk warme sokken om koude voeten: veilig, behaaglijk; hartelijk; liefdevol. Dat wens ik iedereen toe!

Aafke Bos

Nadat ik jaren aan fitness had gedaan begon ik als het ware “vast “ te zitten in mijn lichaam. Kreeg allerlei klachten met name in de rug. Ik ben toen bij Mind Your Body terecht gekomen en heb een paar proeflessen genomen . Na de eerste les was het voor mij al duidelijk dat het bewegen op deze manier goed was voor het lichaam. Door op een andere/ mildere manier te bewegen is de pijn veel minder geworden en voel ik me weer soepeler in mijn lichaam. Tevens word er tijdens de lessen aandacht geschonken aan de ademhaling waardoor je nog meer tot rust kunt komen. 
Lessen volgen bij MYB 
is het beste wat ik aan mijn lichaam en geest heb kunnen geven. 

Bedankt voor de fijne lessen! 

Helen ten Wolde

Twee maal per week volg ik diverse lessen bij MYB. Dit zijn voor mij kostbare uurtjes. Het onder zeer deskundige uitleg leren gebruiken van de div. spiergroepen maakt dat ik een beter houding heb ontwikkelt waardoor ik minder last heb van lage rugpijn die veroorzaakt wordt door een hernia. Maar dat is slechts een gedeelte van het verhaal:

Tijdens de lessen is er zo een fijne sfeer dat ik mij daarbij helemaal vertrouwd voel. Ik ondervind er betrokkenheid, gezelligheid in een ontspannen sfeer van waaruit ik kon en kan “groeien”. De lessen zijn zeer gevarieerd en geen moment saai. Je werkt met je eigen lijf en de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan én verkent je eigen grenzen daarbij. Ik kan mij dus mijn leven nu niet voorstellen zonder MYB . Een dikke pluim voor Rita en het hele team is hier zeker op zijn plaats.

Teuni van Dijk

Ik had al een poosje last van mijn rug,naar de fysio gegaan en dat hielp ook wel maar het bleef zeuren.

En aangezien ik Rita al ken vanaf de lagere school heb ik contact met haar opgenomen en verteld wat mijn probleem was.
Ik volg nu een paar maanden de Pilates lessen en het bevalt me geweldig goed.ik voel zo nu en dan mijn “zwakke plek in mijn rug” maar niet zo erg meer.
Dus ik ben blij dat ik Rita’s advies heb opgevolgd,en ik blijf nog wel even de lessen volgen.
Dus bedankt voor alle fijne en afwisselende en humoristische lessen.

Bertha van 't Hof

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Yoga Tips en Informatie.

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.
Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie voor een Sprankelend Leven.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag: