Thuis Yoga Online – Altijd en Overal

STOP! met zoeken naar de beste Yoga-app voor thuis

Met de overzichtelijke Mind Your Body TV App kun je altijd en overal je Yogalessen doen. Bespaar geld, tijd, moeite en ingewikkeld gedoe. Bewegen als de sleutel tot gezondheid.
Sluit je aan bij de vele enthousiaste Thuis-Yogis.

Happy – Healthy – Inspired – Aware – United

MYBTV-screen1
MYBTV-screen2
MYBTV-screen3

Herken je dit?

 

Je voelt je steeds vaker stijf, stram en soms ook moe.

Je wil je sportieve leefstijl vast blijven houden. Maar de sportschool spreekt je steeds minder aan.

Je bent op zoek naar een andere vorm van bewegen.

Je weet wel dat een Gezonde Leefstijl goed voor je is. Je wil ook wel, maar je mist de zelfdiscipline om regelmatig te gaan bewegen.

Je loopt tijdens het sporten steeds vaker aan tegen dingen die je níet meer kunt of die je steeds minder makkelijk afgaan.

In de oude vorm van bewegen heb je eigenlijk steeds minder lol en voldoening.

Je zou eigenlijk ook wel graag meer Zin en Zingeving in je leven willen.

Wees gerust! Je bent niet de enige die zich zo voelt. En ik garandeer je: het hoeft echt niet zo te blijven.

Jij denkt misschien dat het vanaf nu alleen maar erger wordt. Je bent zelfs bang geworden om te bewegen, uit angst dat je iets stuk maakt in je lichaam. En het laatste dat jij wil is dat je met chronische pijn en vermoeidheid uitgerangeerd raakt. En straks alleen nog maar kunt toekijken…

Het hoeft echt niet zo te blijven.

Je sprankelende zelf terug

Met de Mind Your Body lessen ga je van stram naar soepel. Meer dan 250 video's zijn keurig geordend in de overzichtelijke Video Bibliotheek van Mind Your Body.

Met de Yoga-app is dit nu ook voor jou mogelijk geworden. Nu nog makkelijker gemaakt. Zonder gedoe en met een glimlach.

Je voelt je weer soepel en sterk

Je krijgt rust in je hoofd

Komt van je rugpijn af

Vedwijnen je schouderklachten

Is bewegen weer leuk en uitdagend

Sta je niet stijf van de spierpijn na een les

Voel jij je weer Fit en Vitaal

Lacht het leven je weer tegemoet

Hoe zou het voor je zijn om weer vrijuit te kunnen bewegen. Dat je weer lekker in je vel zit. Dat je weer bakken met energie hebt en zin in de dag.

Stel je eens voor dat je weer plannen kunt maken voor een avontuurlijke vakantie. En niet alleen kunt genieten van de voorpret, maar ook tijdens die vakantie. En na afloop je stralende zelf terug ziet op de foto's.

Online-Yoga-Thuis-Rita-Vaessen-MindYourBodyTV

Blijf Sterk, Soepel en Stabiel

Volg onbeperkt yogalessen vanuit de Video Bibliotheek van Rita Vaessen.

Een Gezonde Mind-Body Connectie

 • Door Bewust Bewegen
 • Vergroot je Veerkacht
 • Meer Rust in je Hoofd
 • Fit & Vitaal
 • Grip op je Emoties

Zonder technisch gedoe!

Mind Your Body TV APP - Catalogus

De Mind Your Body – TV app

Thuis yoga doen op een moment dat het jou uitkomt. Overal en altijd je favoriete lessen binnen handbereik.

Installeer de app op je telefoon of tablet. Toets in de zoekbalk de naam van de app in: Mind Your Body – TV

Er is een APP voor IOS én voor ANDROID.

Er staan ruim 250 video's voor je klaar. Deze worden wekelijks aangevuld. Kies de les waar jij behoefte aan hebt. En starten maar.

Dit zijn de 4 opties voor een Abonnement op Mind Your Body TV:

 1. BASIC Maand
 2. BASIC Jaar
 3. PREMIUM Maand
 4. PREMIUM Jaar

In het PREMIUM abonnement zitten ook de ZOOM lessen en de REPLAYS daarvan.

Het voordeel van een jaarabonnement is dat je 2 maanden gratis krijgt.

Daarboven op krijg je alléén deze week ook nog eens 25% korting!

BASIC of PREMIUM?

In deze tabel lees je precies wat er in welk abonnement zit inbegrepen:

BASIC PREMIUM
Video Bibliotheek ✔️ ✔️
Podcast ✔️ ✔️
Maandelijkse Q&A's ✔️ ✔️
ZOOM lessen * X ✔️
REPLAYS zoom lessen * X ✔️
Online Programma's ✔️ ✔️

* De ZAAL lessen worden livegestreamd via ZOOM. Deze zijn gedurende 4 weken terug te kijken als REPLAYS.

Wat anderen zeggen:

Ik was gewend aan de wekelijkse lessen, a.g.v. Corona werden we genoodzaakt om online te gaan. In eerste instantie dacht ik dat niet iets voor mij zou zijn, echter bleek snel dat ik het toch een prettige vorm vond. Ik kan de lessen volgen op momenten die voor mij het beste uitkomen. Ik werd nieuwsgierig naar andere lessen die in de bibliotheek worden aangeboden en ben Pilates lessen gaan afwisselen met Yin en Vinyasa yoga lessen. Tevens zijn de korte lessen leuk om te volgen en goed toepasbaar wanneer je geen tijd hebt voor een uitgebreide les. Ondanks dat je alleen op je matje bezig bent, voel je toch verbinding. Het is net of je wel aanwezig bent in de zaal doordat Rita informatie deelt en je door de oefeningen heen praat. Door de ervaring van Rita weet zij op de juiste momenten de tips te geven waardoor je de oefeningen goed kunt uitvoeren. 

Debora van der Vlies

Ja mijn verwachtingen waren echt dat ik aan mijn rugspieren zou gaan werken en dat ik dus minder last zou krijgen. Een dat is gelukt! Binnen een paar lessen eigenlijk al. Dat weet ik ook nog heel goed: een paar lessen en mijn rugpijn was eigenlijk zo goed als over.

Het voordeel van het abonnement wat ik nu heb is dat ik zo lekker kan blijven volgen. Live lessen en via de bibliotheek kan kiezen.
Waar ik wil, wanneer ik wil. Ook in de tuin bijvoorbeeld op een vroeg tijdstip of juist laat op de avond. Misschien straks op het strand, of in het bos. In de bibliotheek kun je zo klikken wat je wilt en ja ideaal voor mij.

Karin Kapteyn

Ik had niet verwacht dat ik een heleboel yoga aspecten ook weer zou toepassen in mijn werk. Ook bij mezelf natuurlijk, maar ik geef best wel vaak patiënten wat yoga oefeningen mee. ik werk als Cranio Sacraal Therapeut ook met veel spanningsklachten. En dat je ook heel mooi naar de spanning kunt toe ademen zonder dat je heel hard voor jezelf bent. Maar gewoon rustig aan en dat de ontspanning vanzelf mag komen.

Ik zou Mind Your Body aanraden omdat ik vind dat de lessen die Rita geeft heel erg mooi in elkaar zitten. Doordat Rita heel veel ervaring heeft en heel veel kennis (ja ik zeg altijd met een hele volle rugzak heeft met heel veel kennis en ervaring)  kan ze ook eigenlijk altijd uit putten. En dat merk je ook in de lessen dat de lessen heel makkelijk aangepast worden als er iets anders nodig is en dat vind ik echt een pré.

Olga Nagtegaal

Ik was lange tijd onder behandeling bij een Fysiotherapeut vanwege mijn schouderklachten. Toen hij ook eigenlijk niet meer wat hij ermee moest toen heb ik een YouTube filmpje gekregen van Rita met oefeningen die mijn nek en schouderklachten en naar bovenrug klachten zouden kunnen verminderen. Toen ben ik die oefeningen via YouTube gaan volgen. En wonderbaarlijk, binnen twee weken was ik helemaal van mijn schouderklacht af.

Netty Kraaij

Waarom ik juist jou wil helpen?

Rita Vaessen

Yoga Docent | Medisch Fitness Specialist

Rita-Vaessen-stram-en-stijf-yoga-ebook
 • Ik weet dat ik met al deze zelf doorgemaakte processen andere mensen kan helpen. Het gaat me aan het hart wanneer ik mensen zie worstelen met zichzelf en met hun lichaam. Die fysieke en mentale pijn kan ik helpen verzachten. Door mijn eigen opgedane levenslessen en inzichten.
 • Ik heb geleerd dat bewegen loont. Dat juist door te bewegen je sneller herstelt na een blessure. Dat heb ik ervaren toen ik mijn enkelbanden scheurde. En ook toen ik een hardnekkige schouderblessure had. Juist door rustig en zacht bewegen zoals in Yoga en Qigong herstelde ik sneller en vollediger.
 • Ik heb twee jaar lang gedeald met Chronische Pijn: Spierreuma. Ik weet hoe het voelt om dagelijks heftige pijn te hebben. Het belang van de mindset – in je hoofd de knop om – weer geloven, hopen én vertrouwen op herstel. Kunnen aanspreken van het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam.
  Inmiddels is de pijn weg. Medicatie helemaal afgebouwd (wat beslist een stevige uitdaging was).  Ik kan weer alles. Sterker nog: ik voel me soepeler, sterker en stabieler dan voorheen.
 • Ik heb zelf ervaren dat de zachte bewegingen de pijn helpen verlichten. Dat mijn instabiele enkel sterker is geworden door uitgekiende coördinatie – en balans oefeningen. Dat mijn pijnlijke, stijve schouder weer soepel beweegt door de milde mobilisatie en rekoefeningen.
 • Ik zag in dat mijn hardnekkige patronen, overtuigingen en eisen aan mezelf me óók op het Yogamatje me in de weg zaten: me verder pushten dan goed voor me was.
 • Met yoga niet verder in de knoop (spectaculaire yogahoudingen doen – Instagram staat er vol mee), maar juist uit de knoop (letterlijk en figuurlijk ademruimte voor jezelf creëren).

Ik heb mezelf meerdere malen vlot kunnen trekken. Door grenzen te stellen, knopen door te hakken, een andere weg in te slaan:

 • Ik noem hierbij de beslissing om te gaan scheiden: na 28 jaar huwelijk.
 • Ontslag te nemen toen ik vastliep in mijn werk: zonder te weten wat ik daarna zou gaan doen. Ik wist nog niet hoe verder. Ik besloot voor mezelf te beginnen: Het werd mijn huidige bloeiende bedrijf Mind Your Body.
 • In 2021 maakte ik een doorstart – Yogastudio werd gesloten. Ik besloot verder te gaan als Hybride Yogaschool.
 • Het bouwen van prachtige Video Bibliotheek met de Online Yoga voor thuis APP!
Rita-MYB-positieve-gezondheid

Wat krijg je als je een abonnement start?

Onbeperkt en overal toegang tot de BIEB:

de Video Bibliotheek van Mind Your Body

Je hoeft nu niet meer YouTube af te speuren naar geschikte Yoga video's voor thuis. In deze Yoga-app heb je alles lekker overzichtelijk op een plek en wordt je niet midden in een les gestoord door hinderlijke advertenties.

Je kunt nu lessen volgen op een moment dat het jou uitkomt! Verantwoord, leuk en uitdagend. In je eentje of met een groep. Ook online. Lekker vanuit je eigen huis. Of tuin. Zelfs vanaf je vakantie adres.

A

Ontdek hoe je met de juiste oefeningen weer beweging brengt in je lijf én je leven

A

Verken ándere vormen van bewegen die wél bij je passen. Zo vind je de les die bij je past. Waar jij behoefte aan hebt.

A

Vertrouw op de grote bak kennis en ervaring van Rita. Ze heeft altijd wel een oplossing paraat, waardoor je een oefening wel kunt doen.

A

Snel, gemakkelijk en moeiteloos. En altijd en overal binnen handbereik.

A

Lessen van allerlei lengtes, intensiteit, type, doel en thema.

A

Losse lessen / Online Cursussen / Themalessen / Livestreams / Replays van Livestreams / Inspiratie Sessies / Maandelijkse Q & A's.

A

In een overzichtelijke catalogus. Je kunt je favorieten opslaan. Je eigen playlist creëren. Video's downloaden. Superfijn wanneer je in het buitenland bent en slecht (of geen) internet hebt

A

Toegang tot de Community van Mind Your Body: de Digitale Koffietafel.

Digitale-koffietafel-Community-Mind-Your-Body

De Online Programma's

Dit zijn de Online Programma's die je in de BIEB aantreft. Ze zijn fijn gebundeld als een pakket van video's. Scheelt je een hoop zoeken.

Steeds een combinatie van theorie en praktijk. Achtergrondinformatie en verdieping.

A

De Kickstart 5-Daagse

Met deze Yoga Challenge krijg je 5 dagen lang een korte Yoga les op video. Oefeningen die je spieren weer sterk maken, je gewrichten weer soepel en je energie nivo een lekkere boost geven.

A

De Leefstijl 5-Daagse - jouw APK voor Gezonde Leefstijl

Wat je zelf kunt doen aan een Gezonde Leefstijl. Elke dag een ander thema: Bewegen, Ademen, Ontspannen, Mindfulness, Meditatie.

A

Verbeter je Leefstijl - in 7 weken FIT

Op basis van de 7 Chakra's gaan we verkennen welke steen jij kunt verleggen om je Leefstijl te verbeteren.

A

Leren Hardlopen - in 8 weken naar 5 kilometer

Een opbouw programma om met de juiste techniek hard te lopen. Op basis van de Chi-Running methode, principes uit Pilates (lichaamshouding) en mijn eigen ervaring als atletiektrainer en zelf meer dan 30 jaar hardloper.

A

De Inspiratie 10-daagse

Functionele oefeningen met verschillende oefenmaterialen. Voor Yoga en Pilates docenten, voor Fysiotherapeuten. Gebruik deze lessen fijn ter inspiratie voor jezelf en super leuk ter afwisseling!

A

Back in Action

In 12 stappen het roer om. Hoe Chronische Pijn niet langer meer een spelbreker hoeft te beteken. Dit is een heel uitgebreid programma. En zit daarom alleen in het Premium Jaarabonnement.

De Mind Your Body – TV ap

N

Installeer de app op je telefoon of tablet

N

Thuis yoga doen op een moment dat het jou uitkomt

N

Overal en altijd je favoriete lessen binnen handbereik

N

Er staan ruim 250 video's voor je klaar

N

Kies de les waar bij behoefte aan hebt

N

En starten maar!

Wat het je gaat opleveren:

R

Rust Roest

Als je niet beweegt, word je stijver, strammer en zwakker. Ik help je met de juiste dosering en uitgekiende oefeningen weer sterker, soepeler en stabieler te worden. Wat je gaat helpen bij je alledaagse dingen als trekken, duwen, dragen en tillen.

R

Minder pijn

De Mind-Body oefeningen helpen je spieren en gewrichten op een zachte manier bewegen, zodat je lijf helemaal doorbloed wordt en weer soepel aan gaat voelen.

Hierdoor wordt de pijn in je spieren en gewrichten minder en staat niet langer meer op de voorgrond.

R

Onderscheid tussen rode en groene pijn

Door het onderscheid te weten tussen rode pijn en groene pijn durf je weer te bewegen zonder angs dat het kwaad kan. Deze geruststelling maakt dat je weer spontaan mee kan doen aan de leuke dingen van het leven: op vakantie gaan met je gezin, sporten met je team, naar een cncert gaan of stappen met je vrienden/vriendinnen.

R

Betere nachtrust

Je wordt niet meer wakker van de pijn of om de zorgen rondom de gevolgen van pijn. Na een nacht doorslapen word je 's morgens uitgerust wakker en heb je weer zin in de dag!

R

Bewust Bewegen

Door de combinatie van adem en bewegen kom je uit je hoofd en in je lijf: de Mind-Body Connectie. Je beweegt als het ware de spanning eruit en kan loslaten. Dit geeft je innerlijke rust.

R

Stok achter de deur

Als je je thuis snel laat afleiden, kies dan het moment dat voor jou het beste uitkomt.  Kies de les waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Zo ben je niet afhankelijk van het lesrooster van je lokale studio. Mijn lessen kun je overal volgen, op een moment dat het jou uitkomt.

R

Persoonlijke sfeer

Thuis een les volgen heeft als voordeel dat je zelf je eigen omstandigheden bepaalt: geluid harder of zachter, wel of geen ventilatie, meer of minder licht, temperatuur van de ruimte hoger of lager. Je kan de omgeving dus helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

En ook:

R

Niet meer constant aanstaan

De specifieke adem- en ontspaningsoefeningen helpen je hele lijf nog meer tot rust te komen. Je begint het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning, tussen rust en onrust. Je bloeddruk gaat omlaag. Je hartslag en ademhaling vertragen. De jacht en onrust in je lijf verdwijen. Zodat de spanning en stress van je af kunnen glijden.

R

Betere doorbloeding

Door de oefeningen krijg je een betere doorbloeding, gaat de energie weer stromen. In je schoudergordel, in je rug, in je benen. Waardoor je spieren weer zachter kunnen worden, jij gaat ontspannen. Even niets meer te doen.

R

Zelf weer kunnen

Als je lijf weer is gaan meewerken en jij weer lekker in je vel zit groeit je zelfstandigheid. Je kunt weer twee keer zoveel doen en hoeft niet voortijdig op te zeggen. En je hoeft geen hulp in te roepen van anderen, omdat je het gewoon zelf weer kunt. Sterker, soepeler en stabieler geworden.

R

Uit je hoofd - in je lijf

We zijn zo goed geworden in het wegstoppen van onze emoties. Wegredeneren, bagatelliseren. Dempen of juist overschreeuwen. Yoga is bewust bewegen met aandacht en adem. Zo maak je weer connectie met het voelen: uit je hoofd in je lijf. 

R

Plezier in bewegen

Door mijn langer ervaring als Sport Instructeur, Medisch Fitness Specialist en Yoga Docent help ik je bewegen. Met heldere instructies zijn to-the-point. Ik geef je een helder voorbeeld, vertel je duidelijk hoe je de oefening moet doen. En laat je voelen wat de clew van de oefeningen is. Iets wat een beginnende lesgever echt niet in de vingers heeft.
Ik maak bewegen voor jou weer leuk en uitdagend!

R

Kracht én Conditie

Met Yoga blijf je niet alleen soepel en sterk, maar wordt ook je uithoudingsvermogen getraind. Met de verschillende Yogastijlen werk je aan Totaal bewegen: betere conditie, meer veerkracht en overall meer in balans.

R

Minder snel overprikkelt

Yoga helpt met het kalmeren van je zintuigen. Je brein heeft veel te verwerken op een dag. Door Bewust Bewegen en de zachte herhalende bewegingen breng je rust. Rust in je lijf en rust in je hoofd.

En niet te vergeten:

R

Andere manier van bewegen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dit even om aan te geven dat een andere manier van bewegen je wellicht veel verder kan helpen.

Yoga, Qigong, Pilates, Rugtraining zijn geen quick-fix vormen van bewegen. Daarvoor moet je ook niet bij mij zijn. Ook niet als het je gaat om een strakke buik. Of om afvallen. Dat zijn voor mij geen doelen opzich. Het gaat er niet om hoe het eruit ziet, maar hoe het voelt, wat het teweeg brengt.

Langdurige Vitaliteit. Meer Veerkracht op alle fronten: Fysiek, Mentaal en Emotioneel.

Yoga voorbij de houdingen!

R

Genieten van leuke dingen

Door de andere manier van bewegen en de betere doorbloeding wordt je pijn minder. Je beweegt weer minder stijf en stram en kun je weer genieten. Je kunt weer meedoen aan het leven, waardoor je lijf niet langer meer een spelbreker is. Jij niet meer een toeschouwer hoeft te zijn, maar gewoon weer voluit mee kunt doen. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat de pijn erger wordt. Of dat je het morgen weer uitgeput zult moeten bezuren. Lekker weer de teugels los en genieten maar.

R

Grenzen bepalen

Door bewust bewegen ga je de signalen van je lichaam beter begrijpen. Het lichaam vertelt je veel. Dit oefen je op het matje. En je zal zien, het gaat je ook helpen buiten het matje.

Door de combinatie van Mind-Body-Breath ontstaat een samespel tussen denken en voelen. Hierdoor ga je beter voelen tot hoever je kunt gaan. Wat is teveel en wat is te weinig.
Als je daar weer grip op hebt en zelf de balans kunt bepalen heb jij weer de regie over je lijf en je leven in handen. Jij bepaalt. Zo kun je je sportieve leefstijl langer blijven behouden.

R

Tot 10 Tellen

Adem in – Adem uit. Met de ademoefeningen heb je een heel praktische tool in handen die je ook buiten het matje goed van pas gaat komen. Bijvoorbeeld op momenten dat je de spaning weer voelt oplopen. Bij ongemakkelijke telefoontjes, gedoe op het werk, in de rij bij de supermarkt en in het verkeer. Binnen 5 ademhalingen resultaat. Ervaar je de rust en kalmte: 5x in- en uitademen.
Let it be!

R

Hier en nu

Je gaat ontdekken dat je niet hoeft te zoeken, of te blijven hangen in wat is, je zorgen maken over wat komen gaat. Het is er al. Hier en nu. Yoga helpt je in het hier en nu te zijn. Deze adem, deze beweging, deze pauze.

R

Sneller herstellen

Door wél te bewegen herstel je sneller, vergroot je je belastbaarheid en voel je je vele malen fitter. Met de juiste dosering en de juiste uitvoering van de oefeningen vergroot je je belastbaarheid. Ben je minder afhankelijk van anderen. Heb je weer energie over voor de leuke dingen van het leven.

En ben je weer een leuker mens voor jezelf en je omgeving.

R

Zelfdiscipline is niet alles

Als je regelmatig mijn lessen volgt, dan zul je merken dat je helemaal geen zelfdiscipline nodig hebt. Een weekje overslaan word je dan niet in dank afgenomen door je eigen lijf.
Je lijf gaat er zelf om vragen.

R

Thuis in je eigen huis

Dit is wel een lastige… Heb ik zelf ook best een tijd mee geworsteld. Thuis ontspannen, hoe fijn zou het voor je zijn wanneer je het juist in je eigen huis ook kunt? 

Wanneer je thuis weet te ontspannen, dan word je huis je thuis. Waar je mag zijn wie je wil zijn. Je grenzen worden gerespecteerd. Waar jij letterlijk en figuurlijk je ruimte en plek mag innemen. Zo fijn wanneer je daarvoor je huis niet uithoeft…

R

Wie ben ik, wat wil ik?

De combinatie van adem, ontspaning en meditatieoefeningen helpen je te voelen. Hierdoor kom je meer in contact met wie je bent en wat je wil. Wat een grote warboel lijkt te zijn aan indrukken, emoties en gevoelens kan zich op die momenten zomaar ineens heel helder aan je ontvouwen. Zodat je knopen kunt doorhakken en keuzes maken waar je helemaal achter staat en jij je goed bij voelt.

R

Obstakels en drijfveren

Ontdek wat het is dat jou beweegt. Kom in contact met je wat je drijft of juist tegenhoudt. Wat zijn je patronen en neigingen. Wat ga je uit de weg, wat doet je verstijven en waar kan je niet genoeg van krijgen? Super interessant en vaak heel verrassend dat dit op het oefenmatje niet anders is.

R

Zin en Zingeving

Op een luchtige manier breng ik je in contact met Yoga-filosofie. Met een vleugje humor. De rijke oude wijsheden en leefregels zijn vandaag de dag nog steeds super actueel. En kunnen in deze chaotische tijden juist een heel fijn helpen om je richting te geven. Oost en West samenbrengen. Als het om je spirituele reis gaat. Maar ook als het gaat om je gezondheid, immuniteit vergroten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Positieve gezondheid.

En dan had ik je dit nog niet verteld:

R

Meer vrijheid

 • Niet afhankelijk van het lesrooster van de studio
 • Yoga  beoefenen op het moment dat het jou uitkomt
 • Waar, wanneer en hoe vaak jij maar wil
 • In je eigen yoga-sfeer: temperatuur, licht, geluid, ventileren, kaarsje
 • Zonder andere yoge's die je kunnen afleiden en/of intimideren of waardoor je je ongemakkelijk voelt
 • Als je liever niet in een groep meedoet, je niet van groepen houdt, is thuis yoga juist een uitkomst!
 • Wanneer je het nog spannend vindt om mee te doen in een zaal met mensen gezien hele Corona-crisis waar we nu uitkomen
R

We doen het samen

 • Zo hoor je bij de Community van Mind Your Body. Onderdeel van een groter geheel. Je bent niet alleen.
 • Voel je tijdens de lessen echt aangesproken. Voel je begrepen en in goede handen.
 • Met de aanwijzingen loods ik je veilig door de oefeningen heen. Luister goed naar de aanwijzingen, de opties én naar de signalen van je eigen lichaam.
 • Ik help je te ontspannen. En als het nodig is stimuleer ik je om door te gaan.
R

Geen reistijd

 • Je hoeft de deur niet uit!
 • Zo kun je overal vandaan meedoen. Of je nou in Harlingen of Maastricht zit. Of wellicht in het buitenland bent.
 • Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding, een laptop, tablet of je telefoon.
 • Je kunt zelfs in je pyjama, nog voor je werkdag uit, de dag beginnen met Yoga sessie.
R

Gezondheid

 • Yoga helpt je bewust te leven. Het is geen quick-fix
 • Meer balans in je leven. Fysiek, emotioneel en mentaal.
 • Waardoor je een prettiger mens voor jezelf en je omgeving kunt worden
 • Fysiek: meer kracht, flexibiliteit, souplesse, snelheid, uithoudingsvermogen
 • Mentaal: meer ontspanning, rust, focus en Mindfull
 • Emotioneel: rust in je hoofd, minder last van prikkels, beter slapen, grip op je emoties
 • Vergroot je immuunsysteem, waardoor je weerbaarder bent tegen ziektes
 • Vitaler: Door regelmatig yoga beoefenen ben je vitaler. Je bouwt meer veerkracht op. Bent minder snel vatbaar voor ziektes en blessures, maar vooral veel sneller herstelt.

Voor wie? En voor wie niet?

Ik help sportieve vijftigplussers die zich stijf en stram voelen soepeler in het leven staan. Door bewust bewegen en met aandacht te ademen. Dat is wat ik noem ‘Yoga voorbij de houdingen‘.

Wil je ontdekken welke steen jij kunt verleggen, jezelf op het matje ontmoeten? Met Yoga jezelf uit de knoop halen? Dan kan ik jou helpen.

Ik help je met een passende manier van bewegen, zonder moeite en gedoe. Help je weer met plezier te bewegen, zodat je er weer lol in hebt. Uitgaand van wat je allemaal nog wél kunt.

Bewegen als de sleutel tot gezondheid. In verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Just do it!

Deze lessen zijn niet geschikt voor mensen met acute blessures.

Ook niet gericht op mensen die alleen maar gaan voor bijvoorbeeld strakke buikspieren.

En verwacht van mij geen spectaculaire yogahoudingen / oefeningen

En niet voor mensen die alle verantwoordelijkheid en regie bij de ander leggen.

Rita-Vaessen-MindYourBody-yoga-app

Uit je hoofd

In je lijf

En weer terug

Het volgen van jouw lessen is iedere keer weer een feestje. Goede uitleg en alternatieven als iets niet lukt. Ik verbaas me erover dat ik dan toch meer kan dan dat ik dacht😊.
Overigens vandaag weer prima een les kunnen volgen via de app. Ik gebruik Android.

Marie-Christine Cornel

Zevenbergen

Garantie

Wat houdt je tegen? Ga het gewoon een maandje proberen. Of Yoga thuis voor je werkt. Heb je het al geprobeerd?

Het is anders, het is nog relatief nieuw. Maar Online Yoga werkt. Super fijn als aanvulling op je lessen in de studio.

Blijkt het voor jou niet te werken? De opzegtermijn is slechts 1 maand. En met 1 klik geregeld.

Vragen die mensen me zoal stellen:

Waarom zou ik? Ik volg al lessen bij mijn lokale studio.

Het fijne is dat je niet hoeft te kiezen. Online Yoga is super fijn naast je bestaande Yoga abonnement. Als je een keer verhindert bent voor je wekelijkse les, kun je thuis alsnog je les doen.

Wat is het verschil tussen BASIC en PREMIUM?

De ZOOM-lessen en de REPLAYS hiervan zijn alleen voor de mensen met het PREMIUM abonnement.

Verder is het Back in Action 12 stappen programma alleen voor de PREMIUM Jaar-leden.

Inloggen? Waar dan? Hoe ontvang ik deze?

Zodra je betaald hebt kom je op een pagina met verdere instructies. De inloggegevens worden je in een mail toegestuurd. Maak je geen zorgen, dat komt helemaal goed. Kom je er toch niet uit? je kunt me altijd mailen of bellen. Samen komen we daar zeker uit!

Kan het niet goedkoper?

Het platform waarop de Video Bibliotheek draait is als een soort Netflix. Ik huur geen studio ruimte, maar online ruimte. Zij hebben voor alle gebruikers zoals Mind Your Body de omgeving gebouwd om het voor mensen zoals jij zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat je met zo min mogelijk gedoe, zoveel mogelijk plezier kunt beleven aan thuis Online Yoga lessen volgen.

In Nederland is Mind Your Body een van de eersten Online Yoga aanbiederes die dit op zo een professionele wijze aanpakt.

Kan ik mijn favoriete video lessen downloaden?

Ja, dat kan! Je kunt video's downloaden op je apparaat. Deze blijven 4 weken lang op je apparaat staan. Dit kan alleen in de App versie.

Ik wil de dag beginnen met een kwartiertje Yoga. Staan er ook korte lessen in?

Ja! Je kunt het zoekfilter gebruiken om de gewenste les te vinden. Er zijn lessen van 10, 15, 20, 30, 45, 60 minuten en langer.

Waarom nu?

Je kunt ook later instappen. Geen probleem. Je loopt alleen de bonussen mis. En ook korting van 25% vervalt op zondag 22 mei.

Waar wil je nog op wachten?

Ik zou zeggen, wacht niet langer meer en meld je nu aan. Stel je eens voor dat je eindelijk van die zeurende schouderpijn af bent. Dat je spieren en gewrichten weer lekker soepel voelt. Je weer de kracht, energie in je lijf voelt. Een avondje dansen en uit je dak gaan is gewoon weer mogelijk!

Gewoon weer zin in het leven. En soepel in het leven staat!

Loop geen risico. Kom in Beweging.

Gewoon doen!

Rita

PS 1

De kortingscode SOEPEL25 is alléén deze week te gebruiken. Dat betekent voor het PREMIUM Jaar abonnement een voordeel van maar liefst €118,75! Dat kun je toch niet laten liggen?

PS 2

Alleen deze week krijg je de eerste maand GRATIS.

PS 3

Voor de snelle beslissers het enige echte Mind Your Body T-shirt. Alleen voor de eerste 10 aanmeldingen!

PS 4

Alleen deze week heb je stap 1 uit het Back in Action programma er GRATIS bij.

 

Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Rita-MYB-positieve-gezondheid

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!