Door Rita Vaessen

Hoe jouw leefstijl te verbeteren zodat het leven weer gaat stromen voor je! 

Het leven is mooi en prettig als het stroomt. Soms gebeuren er dingen in ons leven waardoor een en ander stagneert. Of misschien zit jij in een situatie waarin je juit overspoelt wordt door alles wat er gebeurd. Welke steen moet jij verleggen zodat jouw rivier weer gaat stromen? 

Wanneer we onvoldoende luisteren naar ons lichaam en pijntjes en signalen blijven negeren kan dat zelfs ziekmakend worden. Het wordt tijd dat we de waarschuwingssignalen leren op te vangen en er wat mee gaan doen. 

'Verbeter je leefstijl, in 7 weken Fit!' In deze cursus leer jij kleine veranderingen in jouw leefstijl aan te brengen. Heel practisch gericht; alles speelt zich af op het oefenmatje. Ontvang veel inspiratie, stimulatie en motivatie. Inzichten in patronen en gewoontes. Zet die eerste stap en geef je op!

GEEN: € 149,95

NU: € 79,95

Ja, ik wil mijn leefstijl verbeteren!

Leefstijl als medicijn: door meer bewegen, minder stress en goede voeding. 

Wat kan je verwachten? Dit is een Yoga-video-cursus waarin je wordt geïnspireerd en gestimuleerd om in beweging te komen. Zodat jij weer zelf de regie van je leven op kan pakken.

Door in beweging te komen met Yoga en Ontspanningsoefeningen:

 • Leer je te luisteren naar de signalen van jouw lichaam
 • Leer je om te gaan met stress en spanning
 • Ga je beter slapen
 • Gaat de bloeddruk omlaag
 • Leer je om te gaan met chronische pijn
 • Krijg je meer inzicht in jouw gewoontes en patronen
 • Vergroot jouw spierkracht en flexibiliteit
 • Minder last van rugpijn


Hoe zit deze cursus in elkaar?

 • In jouw mailbox ontvang je gedurende 7 weken iedere zondag de nieuwe lessen
 • Iedere week hebben we een thema; gelinkt aan de 7 Chakra gebieden.
 • Alles speelt zich op het matje: d.m.v. Yoga, Rugtraining, Mindfulness, Ontspannings- en Ademoefeningen.
 • De 7 chakras zijn vertaald naar oefenstof. Door actief mee te doen met de lessen gaan de verschillende thema's voor je leven. 
 • De thema's helpen je om na te denken over de gewoontes en patronen in je leven. Het is in deze laag van ons zijn dat we een verandering/transformatie teweeg kunnen brengen.
 • Je kan de lessen overal bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. 

Ervaringen van deelnemers:

"Het was heel inspirend Rita. Wat ik eraan heb is ondersteuning van waar ik al veel eerder aan begonnen was en al toepaste. Dank je wel!"

"De bodyscan doe ik nu ook af en toe voor het slapen gaan"

"En aan het einde van het liedje is m'n adem altijd vertraagd en is m'n hartslag gedaald. Deze blijf ik nog wel vaker doen"

"Thuis oefenen bevalt me wel"

"De yoga oefeningen vond ik erg prettig te doen, met name toen ik de ademhaling beter onder controle kreeg. Ik merkte dat ik hier echt rustig van werd en even alleen daar mee bezig was in plaats van alle andere gedachtes in mijn hoofd"

"Ik ben echt blij dat ik aan de training heb meegedaan, ik heb er veel aan gehad en het was vooral ook leuk om te doen" 

IN BEWEGING KOMEN MET YOGA

De oefenstof is heel toegankelijk; voor mensen van verschillende leeftijd en en ook met verschillende (sport)achtergrond. Belangrijk is dat je een en ander in beweging brengt of op een ander moment juist tot rust brengt. Ook is er aandacht voor de rug, het bekken de schouders. Gebieden waar bij veel mensen de pijnpunten zitten.

HOE OM TE GAAN MET STRESS EN SPANNING

Stress verminderen door bijvoorbeeld adem- en ontspanningsoefeningen. In ieder van de 7 blokken doen we dat met een andere oefening, andere methode. Maar steeds op een 'down-to-earth' manier. Met tips waar je in het dagelijks leven ook veel aan kan hebben. Zodat je bijvoorbeeld weer een betere nachtrust hebt!

GEZONDE VOEDING

Verwacht in deze cursus geen recepten. De thema's zullen je helpen betere keuzes te maken. Verder krijg je richtlijnen over gezonde voeding. Maar vooral inzicht in de gewoontes. De 80% regel gaat je heel erg helpen! 

Een woord van de maker: 

"Mensen inspireren en stimuleren om in beweging te komen, dat is mijn passie. Plezier in bewegen breng ik gaag over. Mijn eigen ervaringen en inzichten heb ik gebruikt. Het is mijn wens nog veel meer mensen te kunnen helpen in het oppakken van de regie van hun eigen leven. Zodat we stenen kunnen verleggen en dat de rivier weer gaat stromen" aldus Rita Vaessen.

Rita heeft meer dan 35 jaar ervaring in het geven van groepslessen in Sport en Bewegen. Sinds 2006 is ze als zelfstandige gevestigd in Harderwijk en geeft Yoga en Medisch Fitness lessen in haar studio Mind Your Body: persoonlijke begeleiding bij verantwoord bewegen! Ook de online activiteiten zijn ondergebracht onder Mind Your Body


Wanneer kan ik beginnen?

De cursus staat al voor je klaar! 

Geef je op en je ontvangt meteen jouw inloggegevens.

Waarom wachten als je vandaag nog kan beginnen. 

GEEN: € 149,95

NU: € 79,95