GOED NIEUWS! (Onderaan deze pagina de laatste update: 8 juli)

De versoepeling in de Corona maatregelen is eindelijk ook voor het binnen-sporten afgekondigd. Vanaf 1 juli gaan de deuren van Mind Your Body weer open. We hebben inmiddels tot eind augustus de groepslessen ingepland staan in de MYB-app.

Nog meer goed nieuws: we zijn de hele zomer open!

Het was een onvoorspelbare tijd, we hebben vaak moeten schakelen. Geplande activiteiten, evenementen, uitjes, concerten, festivals en vakanties zijn afgelast. We verwachten dat veel mensen hun vakantie in Nederland zullen doorbrengen. Misschien helemaal niet, of wellicht láter, op vakantie zullen gaan. Dat geldt ook voor het docententeam. Daarom dus is het ons dit jaar gelukt om gedurende de hele zomer lessen te kunnen aanbieden.

Natuurlijk zijn we super blij dat het eindelijk zover is. Maar tegelijkertijd voelen we de teugels van de maatregelen die voorlopig nog van kracht blijven: de 1.5 meter afstand.

Bewegen met aandacht en adem loont. Mind Your Body ziet bewegen als de sleutel naar gezondheid. Gezondheid is dan meer dan alleen maar de afwezigheid van ziekte. Gezondheid is naast fysiek welbevinden ook sociaal, mentaal en economisch welbevinden. Iets waar velen de afgelopen maanden schade in hebben opgelopen. Zie ook de Podcast: Yoga is meer dan een workout.

Er is de afgelopen weken veel voor ons geregeld en bepaald. Binnen de huidige maatregelen willen we jou graag de ruimte bieden voor je eigen wijsheid. Verwacht bij Mind Your Body dan ook geen schreeuwende pijlen, linten, desinfectiezuilen etc. Gebruik je gezonde verstand en doe wat voor jou goed voelt.

We kunnen door die 1.5 m regel nog niet op volle capaciteit draaien, maar het ledenaantal is helaas de afgelopen weken ook wat teruggelopen. We verwachten daarom dat we met het huidige aanbod aan lessen ruim plek hebben voor iedereen.

Hier een paar tips/afspraken die we je mee willen geven:

 • Plan je lessen in de MYB-app. Door die 1.5 m afstand kunnen we maximaal 12 mensen in een les aannemen. In een aantal lessen hebben we het maximum naar 10 gebracht.
 • Het kostenloos kunnen annuleren van een les hebben we teruggebracht naar 4 uur (was 2 uur).
 • We hebben geen stippen op de grond willen plaatsen waar de matten op 1.5 m afstand van elkaar kunnen liggen. We willen er geen kleuterklasje van maken 😉
 • Waarschijnlijk overbodig om te noemen, maar kom alleen als je fit en zonder klachten bent. Zie afbeelding onderaan deze pagina.
 • Bij ons was het al de gewoonte dat de leden na afloop van de les zelf de mat schoonmaken. Vind je dat onvoldoende dan kan je natuurlijk altijd je eigen mat en materialen meenemen. Je kan ook een groot badlaken over de gebruikte spullen leggen.
 • We hebben in de studio matten en handdoeken in de verkoop. Is vooral nu wel zo hygiënisch.
 • Als je je handen wilt wassen voor en/of na de les: er zijn ruimschoots handdoekjes aanwezig (na gebruik in de wasmand). En er is ook handgel. Geen verplichting.
 • Onze kleedruimte is niet ruim genoeg om die 1.5 m te kunnen waarborgen. Het was voor velen al gebruikelijk om in sportkleding naar de studio te komen. We hebben een schoenenrek bij de ingang geplaatst en kapstokken. Hierdoor hoef je de gang naar de kleedkamer niet perse te maken.
 • De toiletten kunnen gewoon gebruikt worden.

Wij zien er enorm naar uit om je weer te kunnen begroeten. De verbinding met elkaar te voelen. Het gaat bij ons natuurlijk heel erg om het bewegen, maar toch… er gaat niets boven die verbinding voelen en echt SAMEN zijn.

Met een knipoog of Namasté kunnen we elkaar ook prima begroeten. Voor mij persoonlijk geldt dat ik je met open armen wil ontvangen, ik vind een knuffel OK. Dus van mijn kant geen onduidelijkheid over de begroeting. Ik realiseer me dat dit niet voor iedereen geldt, dat is ook niet zo voor alle docenten. Alle begrip en respect daarvoor. Ik zou je dolgraag willen uitnodigen voor een bakje thee/koffie aan onze stamtafel en gezellig even bijkletsen.

Toevoeging 8 juli: Dit zijn de extra lessen die we hebben ingepland voor de periode tot aan de zomervakantie:

Aanmelden in de MYB-app

 1. Maandag 6 en 13 juli –   17:30-18:45  –   Yin Yoga & Yoga Nidra *    met Rita
 2. Dinsdag 7 en 14 juli –   17:30-18:45 –   Pilates, voor mensen met rugklachten **/***    met Rita
 3. Donderdag 9 en 16 juli –   17:30-18:45 –   Yin Yoga & Yoga Nidra *    met Rita
 4. Vrijdag 10 en 17 juli –   07:30-08:45 –   Yoga & Qigong **   met Rita
 5. Zaterdag 11 juli –   13:30-14:45 –   Laat-je-verrassen-les **   met Rita
 6. Zondag 12 en 19 juli –   09:00-10:15 –   Yin Yoga & Yoga Nidra *   met Rita / Suzanne
 7. Zondag 12 en 19 juli –   10:30-11:45 –   Qigong en Pilates **   met Rita / Suzanne

Ook in de Zomervakantie zijn er volop lessen te volgen: we zijn alle 6 weken open!

Let's open up!

Heel graag tot gauw!

Triage Mind Your Body
Online met Rita

Kickstart 5-Daagse

GRATIS YOGA CHALLENGE

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging dat je succesvol bent aangemeld.

Geef dus het mail-adres op waarmee ik verder met je kan communiceren.

You have Successfully Subscribed!

Rita-MYB-positieve-gezondheid

Voor een sprankelend leven

Ontvang mijn waardevolle tips en inspiratie.
Schrijf je in voor de Master-e-maillijst.

Soepel in het leven staan.

Privacy verklaring

Je bent succesvol ingeschreven.

Vul je naam en e-mail in.

Je krijgt je download direct via de mail. 

You have Successfully Subscribed!